Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şeyda polisin babasıyla konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonda görüşerek başsağlığı diledi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde silahla vurulan ve 27 yaşında şehit olan Şeyda Yılmaz’ın babasını arayarak başsağlığı dileklerini iletti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, memleketi Sivas’ta toprağa verilen Şeyda Yılmaz’ın ailesini ziyaret ederek, şehidin anne ve babasına taziyelerini iletti. Ardından Sivas’ta Şeyda Yılmaz’ın ailesinin evine yapılan ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan aileyi arayarak taziyelerini iletti.

“ALLAH DEVLETİMİZİ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN”

Görüşmede şehidin babasına başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Allah sabırlar versin. Bütün aileye başsağlığı dileklerimi iletirseniz çok çok memnun olurum. Allah yar ve yardımcınız olsun" sözlerinin üzerine baba Mehmet Yağlı, "Allah devletimizi her türlü kötülükten korusun" dedi.

“AZİZ HATIRASINI UNUTTURMAYACAĞIZ”

Bakan Yerlikaya aileye gerçekleştirdiği ziyarete dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şeyda kızımızın babası Mehmet ağabeyimiz, annesi Nurgül ablamız ve kıymetli ailesiyle birlikte şehidimiz için dua ettik. Şehit polisimiz Şeyda Yılmaz’ın kendi gibi polis olan eşi Semih Yılmaz’ı ve ailesini de ziyaret ettik. Şeyda-Semih çiftimiz henüz 1 yıllık evliydi. Hayalleri vardı. Ama Semih’in söylediği gibi 'Sevdaları vatan uğruna yarım kaldı.' Şeyda kızımız Emniyet teşkilatımızın kahraman bir mensubuydu. Kahramanca çatışırken şehit edildi. Aziz hatırasını asla unutmayacağız. Şeyda’mız milletimizin kalbinde yaşamaya devam edecek."