Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen Deha dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi dünyasında yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala vatandaşlar; "Deha dizisi ne zaman başlıyor, konusu nedir ve oyuncuları kimler" gibi soruların cevaplarını arıyor. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

DEHA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR VE KONUSU NEDİR?

Ay Yapım imzalı Deha dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Merakla beklenen Deha dizisinin tanıtımlarında şimdilik tarih verilmedi ve "Yakında" ibaresi yer aldı.

Deha dizisinin konusu ise şöyle; Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesini ele alacak DEHA; oyuncu kadrosu ve sürprizlerle dolu hikayesiyle yeni sezonda izleyicileri ekran başına toplayacak.

İŞTE DEHA DİZİSİNİN İLK FRAGMANI

03-12

DEHA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Deha'nın oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu yer alıyor.

2 (4)-12