İtalyan programı Pomeriggio Cinque, Loretta’nın ölümünü haberleştirirken tesadüfen Spezzano di Fiorano’daki evinin dışında ilginç bir röportaj gerçekleştirdi.

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

80 yaşındaki Loretta isimli kadın, geçtiğimiz hafta sonunda yatağında ölü bulunmuştu ve İtalyan polis her yerde yaşlı kadınla birlikte yaşayan 50 yaşındaki Lorenzo Carbone isimli oğlunu arıyordu. Televizyon programının olay yerinde gerçekleştirilen canlı yayını esnasında muhabir etrafta gezinen bir adama mikron uzattı.

"ARTIK DAYANAMIYORDUM"

Carbone, televizyon röportajında annesini öldürdükten sonra yakınlardaki Pavullo kasabasına nasıl kaçtığını ve daha sonra eve nasıl döndüğünü tek tek itiraf etti. Carbone, gazeteci Fabio Giuffrida’ya annesinin bunama hastalığıyla yaşadığını söyleyerek, "Artık dayanamıyordum, onunla baş edemiyordum. Onu boğdum, neden yaptığımı bilmiyorum. Ara sıra kendini tekrarlayıp durmasıyla beni sinirlendiriyordu" itirafında bulundu.

TUTUKLANDI

Adam, yaşlı annesini ayakkabı bağıyla nasıl öldürdüğünü anlatınca muhabir duydukları karşısında büyük bir şok yaşandı. Olayı anlatan muhabir Giffridas, hemen polisi arayarak Carbone’yi ihbar ettiğini ifade ederek, "Kendimi bir katil zanlısının karşısında bulacağımı hiç düşünmezdim" dedi.