Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kuran kursundan çıktıktan sonra kayıplara karışan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde de devam ediyor. Tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği davada yer yer ünlü isimler de tepkilerini takipçileriyle paylaşıyor.

"VAY HALİMİZE"

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Demet Akalın, Narin Güran konusunu programının gündemine almaması sebebiyle Müge Anlı'yı eleştirdi.

Akalın yaptığı paylaşımda, "Müge Anlı neden narini işlemiyorsun? Neden? Ölüyoruz meraktan sen de işlemezsen vay halimize" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün 17. sezonuna başladı. Fragmanın altındaki yorumlarda, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran hakkında yapılan mesajlar dikkat çekti. Kullanıcılardan, "Açılış Narin ile olur umarım" ve "Narin'i senin bulmanı dört gözle bekliyoruz" gibi yorumlar yağdı.

"ANNE VE BABA STÜDYOMUZDA OLACAKTI"

Müge Anlı, Narin Güran’ın durumunu programa taşıyıp taşımayacağı konusunda merak uyandıran bir açıklama yaptı. ATV'de Kahvaltı Haberleri programına konuk olan Anlı, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Müge Anlı, şunları söyledi:

"Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz bunun da haberini vermiş olayım.