Spor

DERBİ SAAT KAÇTA? FB-GS derbisi hangi kanalda, şifreli mi?

Derbi saati için geri sayım başladı. Sadece Türkiye’de değil dünyada da sayılı derbiler arasında yer alan Fenerbahçe Galatasaray karşılaşması 21 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Milyonlarca futbol sever ise günün ilk saatleri itibariyle “Derbi saat kaçta? FB-GS derbisi hangi kanalda, şifreli mi? araştırması yapıyor.

Abone Ol

FB-GS derbisi Trendyol Süper Lig’in 6. Haftasında tüm futbol severlere unutulmaz anlar yaşatacak. İki ezeli rakip arasında gerçekleşecek mücadelede aynı zamanda ligin zirvesi için de bir yarış olacak. Zira geçen haftaya kadar ilk sırada yer sarı lacivertli ekip Galatasaray’ın Gaziantepspor’u yenmesiyle ikinci sıraya düşmüştü…

DERBİ SAAT KAÇTA?

Heyecanla beklenen Fenerbahçe Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de başlayacak.

FB-GS DERBİSİ HANGİ KANALDA, ŞİFRELİ Mİ?

FB-GS derbisi beIN Sports 1 kanalından yayınlanacak. Dijital platforma üyeliği olan futbolseverler karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilecek.

DERBİNİN HAKEMİ KİM?

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan olurken VAR hakemi olarak ise Onur Özütoprak görev yapacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söğüncü, Becao, Oosterwolde, Fred, İsmail Yüksek, Allan Saint-Maximin Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Barış Alper Yılmaz, Torreira, Gabriel Sara, Roland Sallai, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Osimhen.