Trendyol Süper Lig’in 6. Haftasında gerçekleşecek derbi futbol severler açısından büyük önem taşıyor. Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan FB-GS derbisinin hakemi de karşılaşma öncesinde merak edilen konuları başında yer alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde derbinin hakemini açıklamıştı. Maça sayılı saatler kala Fenerbahçe Galatasaray derbisinin VAR hakemi de kamuoyu ile paylaşıldı…

Derbinin Hakemi B

DERBİNİN HAKEMİ KİM?

21 Eylül Cumartesi akşamı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşecek FB-GS derbisinin hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. TFF’nin yaptığı açıklamaya göre milyonların beklediği derbiyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Atilla Karaoglan

ATİLLA KARAOĞLAN KİMDİR?

Atilla Karaoğlan 22 Haziran 1986 tarihinde Sakarya'da dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan ve futbol antrenörlüğü mezunu olan Karaoğlan’ın babası da eski bir futbolcudur.

Hakemlik kariyerine 2007'de başlayan Atilla Karaoğlan, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de maç yönetiyor. 2018 yılında Spor Toto 1.Lig'de yönettiği Balıkesirspor Ümraniyespor maçında bir taraftarın saldırısına uğrayan ünlü hakem hakkında 3 Ocak 2023 tarihli Türkiye Futbol Federasyonu açıklamasında, 25 Aralık 2022 tarihinde Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında verdiği hatalı karar nedeniyle kendisine uzun süre maç verilmeyeceği duyurulmuştu.

Onur Ozutoprak

21 EYLÜL FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

TFF’den yapılan açıklamaya göre 21 Eylül’de Fenerbahçe’nin stadında gerçekleşecek dev derbinin VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.