Devrim Özkan, 2023 yazında ABD'nin Miami kentinde görüntülendiği Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile ilgili soruya, "Her şey göründüğü gibi" cevabını vererek aşklarına sahip çıkmıştı. Bu sözlerle çiftin bir süredir saklamaya çalıştıkları ilişki resmiyet kazanmıştı.

AYRILIĞA DAYANAMADILAR

Aşklarını doyasıya yaşayan ikili, sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla çok konuşulmuştu. Adeta her adımları olay olan ünlü çiftten geçtiğimiz ocak ayında ayrılmıştı. Torreira ve Özkan çifti ayrılığa sadece sekiz ay dayanabilmişti. Çift, geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelmişti.

Lucass1

EVLİLİK SORUSU GÜLÜMSETTİ

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, önceki gün yakın arkadaşları Birand Tunca ile Bebek'te görüntülendi. Tunca, geçtiğimiz haftalarda da Torreira ile görüntülenerek yakın arkadaş olduklarını dile getirmişti. Yakın zamanda evlenecekleri iddia edilen Devrim Özkan ve Lucas Torreira'ya, "Nikah şahidiniz sizinle beraber mi geziyor?" sorusu yöneltildi. Özkan gülümseyerek, "Her şey yolunda, teşekkür ederiz arkadaşlar" yanıtını verdi ve oradan ayrıldı.