Dünya

Diddy davasında #MeToo dalgası oluştu: Biri 9 yaşında 120 yeni davacı

Seks ticareti, alıkoyma, dayak, cinsel istismar ve suç örgütü oluşturma iddialarıyla tutuklanan ünlü rapçi ve yapımcı Sean “Diddy” Combs davasında her geçen gün yeni gelişmeler kaydediliyor. Yeni bir “#MeToo” dalgası oluşan davaya, bir avukat biri 9 yaşındayken istismara uğramış toplamda 120 davacı ile katılacağını açıkladı.

Abone Ol

Hollywood’da kabul görmüş itibar sahibi olan Combs eski sevgilisinin açtığı davanın ardından hakkında çıkan iddialar sonucunda FBI’ın Miami’deki malikanesine yaptığı baskın sonrasında New York’ta yakalanarak tutuklanmıştı.  Seks ticareti, alıkoyma, dayak, cinsel istismar ve suç örgütü oluşturma gerekçeleriyle tutuklanan Combs davasında, insanların birbirinden cesaret alarak kendi yaşadıklarını paylaşıp davacı olmaları sonucu yeni bir “#MeToo” dalgası oluştu. Amerikalı Avukat Tony Buzbeee cinsel istismara uğramış 120 mağdurla birlikte davaya gireceğini açıkladı.

“EĞLENCE SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK SIRRI”

Avukat Tony Buzbeee, çocuk yaşta uğradıkları istismarı ancak şimdi söyleme cesareti bulan kişilerden birinin 9 yaşında olduğunu açıkladı. Buzbee’nin davacıları 25 farklı eyaletten olması ve her eyaletin kendisine özel yasalarına göre dosyaların düzenlenmesi gerekçesiyle her bir eyalette farklı savunmalar kullanacağını açıkladı.

3285 KİŞİYİ İSTİSMAR ETTİ

Davacı sayısı her geçen gün artan Puff Diddy davasında Diddy ile bağlantılı başka isimlerin de açıklığa kavuşacağı iddia ediliyor. Buzbee dava hakkında “Eğlence sektörünün en büyük sırrı sonunda dünyaya açıklandı. Sessizlik duvarı artık yıkıldı” sözlerini kullandı. “Suçluların sayısının artacağı davada Tony Buzbee “Ekibimize ulaşan, şu ana kadar, 3285 kişinin Sean Combs’un kurbanı olduğu bilgisini kesinleştirdi” sözleriyle kurbanların sayısının beklenenden çok daha fazla olduğunu açıkladı.

Çoğunlukla mağdurlara onları üne kavuşturacağını ve albüm yapacağını söyleyerek bir yere çağıran Sean “Diddy” Combs’un sonrasında kişileri çeşitli maddeler vererek veya zorla istismar ettiği çoğu mağdur tarafından doğrulandı.