Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yaklaşık 10 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın da tahliye edilmesinin ardından epey sessiz kalmıştı. Ünlü fenomen sosyal medya orucunu bozarak cezaevini günlerini Instagram'daki takipçileriyle paylaştı. 

"46 KİLOYA DÜŞTÜM"

 Polatlar, 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı davada yaklaşık 10 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Günlerdir paylaşımda bulunmayan Dilan Polat'a bir takipçisi cezaevinde yaşadıklarını sordu. Polat o soruya eline ilaçlarını alarak şöyle yanıt verdi: Bununla alakalı  binlerce mesaj geliyor. Şu anda bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle anlatmak çok zor.  46 kiloyla çıktım şu anda 49 kilodayım. Beni seven insanlar zaten 'hiç konuşma' diyor. Zaten istemiyorum.  Milan'ı okula kayıt ettirdiğim günleri rüyalarımda görürdüm." 

"YERLERDE BAYILIRDIM"

Çocuklarını özlediğini belirten Polat "O görüşler 1 saatti, cam arkasında. Her koğuşa dönerken bayılırdım yerlerde, çok zordu. Hala unutamadım hayat boyu da unutamam evlat bambaşka. Milan bana bir kez sen çok kötü annesin gelmiyorsun demişti. Çok zordu her bir saniyesi" şeklinde konuştu.