Lüks yaşamıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat 2023 Kasım ayında gece yarısı yapılan operasyonla göz altına alınmış, sonrasında ise çıktıkları mahkemece cezaevine gönderilmişti. Kara para aklamak da dahil olmak üzere üç farklı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında son dakika haberi geldi.

DİLAN POLAT HAPİSTEN ÇIKIYOR MU?

Gelen son dakika haberine göre mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Buna göre gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Dilan Polat hapisten çıkacak. Polat’ın hakkında açılan davalardan henüz beraat etmedi ve davası devam edecek.

Dilan Polat C

SON DAKİKA DİLAN POLAT TAHLİYE KARARI

Son dakika Dilan Polat tahliye kararı ile ilgili gelişmeleri Ekol TV muhabiri Dilek Yaman Demir aktardı. Demir "Dilan Polat'ın avukatları tutukluluk kararının devamına itiraz ettiler.  Mahkeme Dilan Polat'ın avukatlarının tahliye kararını kabul etti. Resmi olmayan kaynaklara göre tahliye edildi. Şu anda mahkeme Dilan Polat hakkında verdikleri kararını henüz dosya kapsamında onaylamış değil. Dosya kapsamında onaylanmış olduğunda Dilan Polat resmi olarak tahliye edilecek. Bir adli kontrol hükümlülüğü hakkında karar verildi mi? Ya da yurt dışına çıkış yasağı tedbirleri var mı? Henüz netleşmiş bir bilgi yok. Tahliyesinin kabul edilmesi bugün mesai saatleri içerisinde belli olur. Cezaevine yazı yazılacak, o saatten sonra artık Dilan Polat'ın tahliye işlemleri başlayacak" ifadelerini kullandı.   

Dilan Polat B

ENGİN POLAT DA TAHLİYE OLACAK MI?

Dilan Polat hakkında verilen tahliye kararının duyulmasının ardından gözler Engin Polat’a çevrildi. Dilan Polat ile birlikte göz altına alınan ve tutuklanan Engin Polat yargılanmasına tutuklu şekilde devam edilecek ve hapisten çıkmayacak.