Dilan Polat ve Engin Polat çifti, 10 ay süren tutukluklarının ardından tahliye olmuşlardı. Eşinin tahliyesi sonrası canlı yayın açan Dilan, "Enerci" şarkısını, Engin Polat ile birlikte söylemişti.  Sakin bir hayat yaşaması beklenilen Dilan, sosyal medyadan uzaklaşamadı.

"DİLAN POLAT GERİ DÖNDÜ"

Dilan Polat, dün yaptığı paylaşımla eşi ve kendisinin gölgesini paylaşmıştı. Ardından ise eski konuşmaları storylerini atmaya devam etmişti. Dilan Polat'ın yeniden story atmasına başlamasının ardından 'Dilan Polat geri döndü', 'Dilan Polat yeni sezon' gibi yorumlar geldi. 

BAYILMA ANISINI ANLATTI

Polat bugün ise yağtığı paylaşımda dizinde belirgin olan bir yarasını göstererek neden olduğunu anlattı. Polat yarasının cezaevinde olduğu dönemde avukat odasında bayılmasının sonucunda olduğunu belirtti. Polat konuşmasında, "Bir gün avukat odasında bayılmıştım. Oradan kalma bir iz. Konuşacak çok şey var ama şu anda bu konuyla ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle ifade edebilmek çok zor. Şu anda bunun yeri ve zamanı değil. Çok zor çok" ifadelerini kullandı.  

Dilan2

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ardından paylaşımına devam eden Polat, "46 kilo ile çıktım şu anda 49 kiloyum" diyerek kilo aldığını belirtti. Önüme bakmak istediğini ve çocuklarıyla vakit geçirmek istediğini dile getirdi. Daha sonra yeniden story paylaşan Polat, oğlu Milan Efe ile duygusal bir paylaşım yaptı. Paylaşımının üzerrine ise, "Ben en çok o göz altındaki gamzeleri için ağlardım" dedi. 

Dilan3

DİLAN POLAT, BU SEFER ETİKETİ UNUTMADI 

Polat daha önce yaptığı açıklamasında önceden yaptığı görgüsüz paylaşımlarına devam etmeyeceğini ifade etmişti. Sosyal medyaya geri dönen Polat, kendisine gelen baklava ve börekleri de paylaştı. Paylaşımlarına devam eden Dilan Polat, sosyal medya fenomenlerinin en çok korktuğu durum olan vergi için daha önceden storylerine 'reklam' yazarak belirtmezken artık kendisi de paylaşımlarına reklam yazmaya başladı.

R E K L A M

"TEK KALDIM GİDİNCE"

Polat, kendisi gibi cezaevinden tahliye olan ablası Sıla Doğu ile de paylaşım yapmayı es geçmedi. Polat paylaşımının üzerine ise, kendisinden önce tahliye olan ablasının ardından ne yaşadığını "Ablam içeride en büyük destekçimdi. O tahliye oldu gitti. O günü asla unutmam tek kaldım o gidince" notunu düşerek paylaştı.

Z X

DİLAN POLAT O ANLARI ANLATTI