Gündem

Discord üzerinden cinsel istismar: Kız çocuklarını tehdit ediyorlar! Korkunç görüntüler...

‘Discord’ isimli görüntülü ve yazılı mesajlaşma uygulamasında yaşanan sapkınlıklar sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir grup sapığın, küçük yaştaki kız çocuklarını tuzağa düşürdüğü ve canlı yayında mide bulandıran zorbalıklarda bulunduğu görüntüler ortaya çıktı.

Abone Ol

İstanbul Fatih’te Semih Çelik isimli cani katilin, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i vahşice katletmesinin ardından korkunç sosyal medya gerçekleri de teker teker ortaya çıkmaya başladı.

CANİYİ KAHRAMAN İLAN ETTİLER

Discord isimli popüler görüntülü ve yazılı mesajlaşma uygulamasında bir grup, cani katil Semih Çelik’i övmeye başladı. 2 genç kızı vahşice katleden katili adeta kahraman ilan eden sapkın grup ile ilgili korkunç gerçekler de bir bir ortaya çıktı.

Caniye destek veren grubun, öte yandan kız çocuklarını da tuzağa düşürerek canlı yayında sapkınca şeyler yaptırdığı belirlendi. Kız çocuklarını, yine kendi ağlarıyla öğrendikleri adres ve ailelerinin bilgileriyle tehdit eden sapıkların kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

CANLI YAYINDA ZORLA SOYUNDURDULAR

X platformunda paylaşılan görüntülerde bir kız çocuğunu ailesini aramakla tehdit eden sapığın canlı yayında çocuğu zorla soyundurduğu görüldü. Kahreden başka bir görüntü de ise kız çocuğunun cinsel organına kolonya döktürülerek ateşle yaktırdığı görüldü.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Ayrıca bu sapkınların, Discord üzerinden zorbaladığı çocukları '901' ile başlayan hesaplardan diğer sosyal medya platformlarında da paylaştıkları tespit edildi. Ortaya çıkan korkunç görüntülerden sonra birçok kullanıcı yetkililere seslenerek bu sapıkların derhal yakalanması ve gerekli cezanın vermesini isterken, tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.