30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri programı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlendi. 

ALİ ERBAŞ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEBRİKLERİNİ SUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, külliyede Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebriklerini sundu.

Ali Erbaş Erdoğan

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI, ATATÜRK'E DUA ETTİ

Programda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Kur-an tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua etti. Ali Erbaş duasında, "30 Ağustos'un Başkomutanı, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmaz üzere bütün gazilerimizin de ruhlarına hediye eyledik, kabul eyle Yarabbi" dedi.  
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınlanan cuma hutbesinde Atatürk'e dua edilmemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. 

FERHAT GÖÇER, ŞARKILAR SESLENDİRDİ

Programda daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı dolayısıyla hazırlanan filmin gösterimi yapıldı. Programda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi, Azerbaycan, Bosna Hersek, Somali ve Kosova ile yurtiçinde görev yapan askeri birliklerin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama video mesajları da yayınlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlilere hitabının ardından şarkıcı Ferhat Göçer, MSB Armoni Mızıkası eşliğinde şarkılar seslendirdi.
Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve davetliler katıldı.