YAĞMUR GÜZEL- ÖZEL HABER 

Adana’da Seyhan’a bağlı Dumlupınar Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinde dehşet bir olay meydana geldi.  Aile hekimi kaydı başka doktorda olan Seracettin D, Dr. Can Cevher Gürler’e gelerek işe giriş raporu ve ek ibare almak istedi. Dr. Gürler’in raporu veremeyeceğini söylemesinin ardından tartışma çıktı. 

Svc D X D6 Uk22 M D Wa Zu J Uh A
 

“NASIL VEREMEZSİN VERMEN LAZIM”

Kavga anını Ekol Haber’e , Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir aktardı. Nehir dehşet dolu anları şöyle aktardı; “Seracettin D., Dr. Gürler’e “Nasıl veremezsin, vermen lazım” diyerek saldırmaya başladı. Odasındaki elektrikli çaydanlık ile darbedilen hocamızın seslerini çalışan arkadaşlarımız duydu ve ilk müdahaleyi yaptı. Can Gürler, Seyhan Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı” dedi. 

Blzwv D Fq G E2 Jc Zb3D J M Bt A


“YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR”

 Arkadaşlarımızın ayırma çabalarına rağmen Can Gürler’in ağır yaralandığını belirten Yağmur Nehir “Hocamız ağır yaralandı. Kafasında kırıkları var ve 5 dikiş atıldı. Omzunda kırıkları mevcut ve bu travmalar nedeniyle yoğun bakımda uyutuluyor. Gerekli bütün tedaviler uygulanıyor. Fakat bu tarz olaylar normalleştirilsin istemiyoruz. Şiddettin her türlüsünü kınıyoruz. Bu olaylara yönelik ilimiz genelinde 1 günlük iş bırakma kararı aldık. Neden huzur içinde mesleğimizi icra edip güven içerisinde evlerimize dönmeyelim” ifadelerini kullandı.

W0Ybg Lt2 Nk G8N6E2 T K Vz P A


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Saldırının ardından gözaltına alınan Seracettin D., adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne götürülen Seracettin D, gazetecilere, “Hiçbir şekilde yardımcı olmadı. İlk o darbetti. Dövmem gerekmiyordu ancak o şiddete başvurdu. Durumu ağır değil” dedi.