EA Sports FC 25 oyunun çıkmasına sayılı günler kala,  EA Sports; Galatasaray ve Fenerbahçe ile resmi ortaklık imzalandığı duyurdu. 

FRAGMANLAR YAYIMLANDI

FC 25’te Galatasaray ve Fenerbahçe'ye özel içerikler ekleneceği ancak bunun detaylarının ilerleyen günlerde duyurulacağı açıklandı. Galatasaray’a ve Fenerbahçe'ye özel oynanış fragmanı yayımlandı.

GALATASARAY ÖZEL BİR KULÜP"

FC Futbol Ortaklıkları Direktörü James Taylor, “Galatasaray S.K. dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için çok özel bir kulüp. Ortaklığımız EA SPORTS FC topluluğuna en özgün ve kapsamlı interaktif futbol deneyimini sunmaya devam etmemizi sağlıyor” dedi. Taylor, “Türk futboluna olan bağlılığımızı derinleştirmekten ve bu ortaklık ile Galatasaray taraftarlarını favori oyuncularına ve kulüplerine daha fazla yakınlaştırmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN EA SPORTS FC'NİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI HALİNE GELECEK"

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Ç. Kızılhan, “EA SPORTS, her yıl dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatiklerini heyecanlandıran, birinci sınıf bir futbol oyunu sunuyor. Yaptığımız bu iş birliği ile Fenerbahçe’nin, EA SPORTS FC’nin önemli bir parçası haline geleceğini düşünüyoruz.” dedi ve ekledi: “EA SPORTS FC oyuncuları ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki bağı derinleştiren bu iş birliğinin takımımızı hem sahada, hem de ekranda destekleyen sarı-lacivert tutkunu taraftarlara heyecan verici anlar sunacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

FC 25 FİYATI NE KADAR OLACAK?

Platform    Sürüm    Fiyat (TL)    Fiyat (USD)
PC (Steam)    Standart Sürüm    -    69.99 USD
PC (Steam)    Ultimate Sürüm    -    99.99 USD
PlayStation Store (PS4 ve PS5)    Standart Sürüm    2.899.99 TL    
PlayStation Store (PS4 ve PS5)    Ultimate Sürüm    4.000 TL    
Xbox Mağazası    Standart Sürüm    2.900 TL