Trendyol Süper Lig'in 6. haftası dev maça sahne oldu. Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 3-1 kazandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Livakovic kendi kalesine, 28. dakikada Dries Mertens ve 59. dakikada Gabriel Sara kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü 63. dakikada penaltıdan Edin Dzeko attı.

Bu sonucun ardından puanını 18'e çıkaran Galatasaray liderliğini sürdürdü. 13 puanda kalan Fenerbahçe ise ikinci sırada kaldı.

"MOURİNHO STANÇ GİBİ OYNADI"

Maçın ardından yaşanan gelişmeleri Ekol Futbol'da Onur Yıldız sordu, Erman Toroğlu yorumladı. Programda öne çıkan gelişmeler şu şekilde, "Mourinho bugün satranç gibi oynadı, çok fazla oynarsan bozarsın. Mourinho'nun Feneri tam bir fiyasko. 10'uncu maç ne yaptılar? Fenerbahçe bu gidişle zor şampiyon olur. Galatasaray bugün hiç hava almayacak şekilde galip geldi. Galatasaray'ın stoperleri bugün en rahat maçlarını oynamıştır. Şimdi soruyorum Fenerbahçe yönetimine neden verdiniz Batshuayi'yi? Göndermeseydiniz penaltı alma şansı Dzeko'dan fazlaydı net" dedi.