Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Esra Erol'da programına katılan Ali Rıza Bey, kendisinden 34 yaş küçük eşini aradığını söyleyerek yardım istedi. Ancak Ali Rıza Bey'in canlı yayında yaptığı cinayet itirafı ise programa damga vurdu.

"5 EVLADIMDAN BİRİNİ ÖLDÜRDÜM"

Ali Rıza Bey'e "kaç evladınız var?" diye soran Esra Erol "5 taneydi. Birinin ölümüne sebep oldum. Öldürdüm" yanıtını alınca neye uğradığını şaşırdı.

Esra1

"TARTIŞIRKEN YÜZÜME TÜKÜRDÜ"

Esra Erol, "Siz evladınızı öldürdünüz. Öldürme sebebiniz neydi? diye sordu. Ali Rıza Bey '68 yaşındaki bir adamla evlendirmişler. Ben bitmişim. Biz tartışırken yüzüme tükürdü ondan sonrasını ben bilmiyorum" diyerek yanıt verdi.

Esra2

ESRA EROL AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Ünlü sunucu, "Kendi canına, kendi evladına acımayan başka birine acır mı? Söylenecek herhangi bir şey de yok" dedi. Ali Rıza Bey diğer çocuklarının kendisi ile görüşmediğini söyleyince Esra Erol "Ben de babam olsa ne yüzüne bakarım. Ne hayatımda bundan sonra var ederim. Böyle bir babam olduğunu söylemeye de utanırım. Çocuklar çok haklı" diyerek ağzına geleni söyledi.

Esra Erol, "Benim ilgilendiğim şey kızının kendisinden yaşça büyük biriyle evlenmesini kabul edemeyen kişinin şu anda aynı şeyden ötürü milyonların önünde ekranlarda olması" dedi.