Gündem

Etiler'de sıcak dakikalar! Okulda öğretmen silahla ateş açtı

Etiler'deki Levent Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen, iddiaya müdürle tartışması sonrası yanında getirdiği silahla ateş açtı. Korku dolu yaşandığı olay sonrası okula gelen polis ekipleri, öğretmeni gözaltına aldı. Öğretmenin üzerinden hem ruhsatsız tabanca hem de 3 adet bıçak çıktı.

Abone Ol

Olay, Etiler'deki Levent Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Bilim ve Teknoloji öğretmeni 34 yaşındaki S.A. müdüre kızıp okulu bastı. 

ÖĞRETMEN ATEŞ AÇTI

Müdürle tartışan öğretmen S.A., daha sonra yanında getirdiği silahla ateş açtı. Ölen ya da yaralanın olmadığı olay sonrası okulda büyük panik yaşandı.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Silahla ateş açan öğretmen yakalanarak gözaltına alındı. Polislerin olay yerinde incelemesi sürüyor.

YAŞANAN PANİK KAMERADA

Olay esnasında okul çevresinde bulunan bazı vatandaşlar, yaşanan paniği kayda aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde polis ekiplerinin önlem aldığı ve çevrede hareketlilik yaşandığı görülüyor.

Loading...

ÜZERİNDEN HEM SİLAH HEM BIÇAK ÇIKTI

Etiler'de yaşanan olayla ilgili Emniyet açıklama yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olaya hızlıca müdahale ettiğinin vurgulandığı açıklamaya göre S.A.'nın üzerinden 3 adet de bıçak çıktı. Gözaltına alınan S.A.'nın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu belirtilen açıklamada, saldırganın mobinge uğradığını söylediği belirtildi. Emniyat açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:  

"Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıcak ele geçirilmiştir. Araştırmalarda; şahsın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobinge maruz kaldığını iddia ederek  olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."