Ünlü astrolog Dinçer Güner, Venüs ile Uranüs arasında oluşacak üçgen açıyı yorumladı.  Etki süresinin 3 gün olacağını söyleyen Güner, aşk hayatında yaşanacak olumlu ve olumsuz gelişmelere dikkat çekti. 

ETKİ SÜRESİ 3 GÜN AMAN DİKKAT! 

İşte Dinçer Güner’in açıklamaları şöyle; 

Venüs ile Uranüs arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 3 gün. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hani o sıradan giden ilişki bir anda heyecan dolu bir maceraya dönüşebilir ya da hiç beklemediğiniz bir anda, “Vay canına, bu kim şimdi?” dedirtecek biriyle karşılaşabilirsiniz. Yani, romantik sürprizler kapıda!Biraz farklı bir saç stili denesem mi?" veya "Gardırobumda yenilikler yapmalıyım!" gibi fikirler aklınıza gelebilir. Ve en güzeli, bu değişiklikler çok da iyi sonuçlar verebilir.Eski arkadaşlar bir kenara, yeni ve ilginç insanlarla tanışma fırsatları doğabilir. Sizi şaşırtan, ilginç hobileri olan ya da tamamen farklı bir hayat tarzına sahip insanlarla bir araya gelebilirsiniz Bu dönem partnerinizi kısıtlamamaya, kurallar koymamaya özen gösterin ki karşınızdaki kişi birden denyolaşmasın! 

Dinçer Güner açıkladı... bir gün sürecek ama içimizden geçecek, 12 burç için hesaplaşma vakti Dinçer Güner açıkladı... bir gün sürecek ama içimizden geçecek, 12 burç için hesaplaşma vakti