Gündem

Eyüp Aksu taksi bulamadığı için mi minibüse bindi? Çok sert tepki gösterdi

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, sosyal medyada gündem olan 'Taksi bulamadığı için minibüse bindi' iddialarını reddederek, toplu taşıma araçlarını tercihen kullandığını ve taksi bulma konusunda sorun yaşanmadığını belirtti.

Abone Ol

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, sosyal medyada paylaşılan "Taksi bulamadığı için minibüse bindi" iddialarına UKOME toplantısında yanıt verdi. Aksu, toplu taşıma araçlarını isteyerek kullandığını vurgularken, İstanbul’da taksi bulma konusunda bir sorun yaşanmadığını söyledi.

TAKSİ SORUNU YOK

UKOME toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aksu, tüm ulaşım camiasının temsilcisi olarak minibüs, metro ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarını sıklıkla tercih ettiğini ifade etti. İstanbul'da sabah ve akşam saatlerinde trafikte yoğunluk yaşandığını belirten Aksu, “İstediğiniz zaman taksi bulabilirsiniz. İstanbul’da sabah ve akşam saatlerinde yüzde 90 oranında trafik oluşuyor. Metro, tramvay ve minibüs gibi ulaşım araçlarını kullanıyorum. Bu olayın bunla hiçbir alakası yok, tercihen kullanıyorum” şeklinde konuştu.

'TOPLU TAŞIMAYI DENEYİMLİYORUM'

Aksu, aynı zamanda Türkiye Şoförler Otomobilciler Federasyonu'nun İstanbul UKOME temsilcisi olarak, tüm ulaşım araçlarının camiasıyla görüşmeler yaptığını ve toplu taşıma araçlarını kullanarak farklı ulaşım türlerini deneyimlediğini belirtti.