Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de, takımla vedalaşan son oyuncu olan Rade Krunic'in transferi sonrası, olumsuz bir tablo ortaya çıtkı.

BEDELSİZ GİDEN 5 OYUNCUNUN FATURASI 

Fenerbahçe'de 2024-2025 yaz transfer sezonunda takımla sözleşme uzatmayan ve sözleşmesi feshedilen 5 oyuncunun bilançosu ağır oldu.

Sarı lacivertlilerde 3.5 milyon bonservisle transfer edilen Michy Batshuayi, sözleşme uzatmayıp bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olurken; sözleşmeleri devam eden oyunculardan Miguel Crespo, Luan Peres, Joao Pedro ve Rade Krunic'in sözleşmeleri feshedilerek takımdan gönderildi.

4444-1

18 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Söz konusu 5 oyuncu için toplamda 18 milyon eurodan fazla bir bonservis ücreti ödeyen Fenerbahçe, bu oyunculardan herhangi bir bonservis elde edemedi ve ciddi bir kayıp yaşadı.

Öte yandan bu oyuncular arasından sadece Rade Krunic'ten bir gelir elde edilme ihtimali var. Sırbistan ekibi Kızılyıldız'a bonservissiz transfer olan Krunic, başka bir takıma transfer olması durumunda sarı lacivertliler, ödenecek bonservisin yüzde 50'sini alacak.

3333-3