Spor

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes final maçına çıkıyor! Maç var ama bilet satışı yok

37. Cumhurbaşkanlığı Kupası için Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. 29 Eylül'de oynanacak müsabaka öncesi bilet satışı yapılmaması dikkat çekti.

Abone Ol

37. Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. 29 Eylül Pazar günü Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak karşılaşma öncesi iki takımın taraftarları da biletlerin satışa çıkmasını bekliyordu.  Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde ve ING Türkiye Kupası'nda geçen sezon şampiyon olan Fenerbahçe Beko ile lig ikincisi ve kupa finalisti Anadolu Efes, 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yarın karşı karşıya gelecek. 

24 SAAT KALDI AMA...

İstanbul'da bulunan Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak müsabaka yarın saat 18.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 2023'te yapılamayan organizasyon, 1 sezonluk aradan sonra yeniden düzenleniyor. Kupada en son 2022'de yine Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelmiş, rakibini 71-62 mağlup eden lacivert-beyazlı ekip gülen taraf olmuştu.

Ancak iki takımın taraftarları da şaşkın. Çünkü final maçına neredeyse 24 saat kala biletler halen satışa sunulmadı. Konu ile ilgili Basketbol Federasyonu'ndan da herhangi bir açıklama gelmedi.