Fenerbahçe Galatasaray maçı için artık heyecanlı bekleyiş başladı. Ligin kaderini etkileyecek mücadelelerden biri olarak gösterilen zorlu derbide, ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, 402. derbiyi kazanmak için sahaya çıkacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN?

Süper Lig'de 6. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe Galatasaray maçı, 21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak.

beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek ve yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Mustafa Savranlar üstlenecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söğüncü, Becao, Oosterwolde, Fred, İsmail Yüksek, Allan Saint-Maximin Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Barış Alper Yılmaz, Torreira, Gabriel Sara, Roland Sallai, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Osimhen.

1 (12)-25

ICARDI, FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Hafta içinde üç haftadır devam eden sakatlığını atlatan ve antremanlara geri dönen Mauro Icardi ile ilgili spor muhabirleri, Arjantinli yıldızın Fenerbahçe maçının kadrosunda olacağını ve duruma göre ikinci yarıda oynayabileceğini iddia ettiler.

Icardi, 2022-2023 sezonunda deplasmanda 3-0 kazanılan Fenerbahçe maçı öncesi de bir süre sahalardan uzak kalmış ve ilgili maçta son 15 dakikada forma giyip 1 gol 1 asistle oynayarak galibiyete büyük katkı vermişti.