2024-2025 yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe'de gelen oyuncular kadar giden oyuncular da belli olmaya devam ediyor. Sarı lacivertliler, son olarak Sırp oyuncu Rade Krunic'in bonservisiyle Kızılyıldız'a transfer olduğunu duyurdu. İlgili açıklama sonrası bir Fenerbahçe taraftarı Krunic'e, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden bir veda mesajı yayınladı!

"GÜLE GÜLE KRUNIC"

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon köklü İtalyan kulübü Milan'dan 3.5 milyon euro bonservisle transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalan Rade Krunic'in; Kızılyıldız'a transferi, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı.

Sarı lacivertli takımda lig, kupa ve Avrupa'da 17 maçta forma giyen ancak gol ya da asist üretemeyen Krunic için Fenerbahçeli bir taraftar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne "Güle Güle Krunic" yazdırdı.

Kr1

FENERBAHÇE'DEN KRUNIC AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takım Futbolcularımızdan Rade Krunic’in kalıcı transferi konusunda Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.