Spor

Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! En-Nesyri'nin yerine 50 milyon Euro'luk yıldız

Süper Lig'de 16 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, sezon sonunda şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Ara transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı lacivertli ekibin önceliği hücum hattını güçlendirmek. Bu kapsamda bekleneni henüz karşılayamayan Faslı forvet En-Nesyri'nin yerine 50 milyon Euro'luk yıldız futbolcu için harekete geçildi. Taraftarı heyecanlandıran gelişmeye teknik adam Jose Mourinho'nun da onay verdiği öğrenildi.

Abone Ol

Sezon başında kadrosuna kattığı isimlerin yanı sıra teknik direktörlük koltuğunu İsmail Kartal'dan alıp Jose Mourinho'ya veren Fenerbahçe'de, sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ligde ve Avrupa'da başarılarla dönmeyi hedefleyen Fenerbahçe, sürpriz bir ismi ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planlıyor. İşte Fenerbahçe transfer haberinin detayları...

KIŞ AYI TRANFER PLANLAMASINA BAŞLANDI

Fenerbahçe'de yönetim, teknik direktör, Jose Mourinho'nun talebi doğrultusunda kış ayı transfer planlamasına başladı. Ancak gelen oyunculardan bazılarından, şu ana kadar istenen verim alınamadı.

YOUSSEF EN-NESYRİ BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Yaz transfer döneminde önemli futbolcuları kadrosuna dahil eden Kanarya, ödediği bonservis ücretleriyle dikkat çekmişti. Bu futbolcuların başında ise forvet bölgesine büyük umutlarla transfer edilen Youssef En-Nesyri geliyor.

Faslı forvet, şu ana kadar 11 maça çıkarken yalnızca 1 gol kaydedebildi.

OCAK AYINDA KİRALANABİLİR

En-Nesyri'nin bu performansı sonrası Fenerbahçe, ocak ayı için forvet bölgesine oyuncu bakmaya başladı. Kanarya'nın, sezon başında 19.5 milyon Euro ödediği En-Nesyri'nin ocak ayında kiralanma ihtimalinin olduğu basına yansımıştı.

FENERBAHÇE 50 MİLYON EURO'LUK YILDIZIN PEŞİNDE

Sarı Lacivertli yönetimin, Faslı oyuncunun yerine kadrosuna katmak istediği futbolcu ise ortaya çıktı. A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe'nin, PSG forması giyen Portekizli Gonçalo Ramos'u kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Yönetimin, Portekizli golcüyü sezon sonuna kadar kiralamayı hedeflediği öne sürüldü.

Ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle kasım ayında sahalara dönecek olan Gonçalo Ramos, bu sezon 1 maça çıkarken, karşılaşmada 1 asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 50 milyon Euro olan Portekizli golcü için PSG, Ramos için 2024 yılının başında Benfica'ya 65 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti.