Spor

Fenerbahçe'de En-Nesyri şoku! Eski kulübüne dönüyor

Fenerbahçe'ye 19.5 milyon Euro bonservis karşılığı transfer olan Youseff En-Nesyri, henüz beklentileri karşılayamadı. Takımda yeteri kadar süre bulamayan En-Nesyri'nin teknik direktör Jose Mourinho ile arasında da işlerin yolunda gitmediği öne sürüldü. İspanyol basını, flaş bir iddia ortaya atarak eski kulübünün En-Nesyri'yi geri alma kararı aldığını duyurdu. İşte sürpriz transfer kararının detayları...

Abone Ol

Fenerbahçe sezon başında Sevilla'dan 19.5 milyon Euro karşılığında Youseff En-Nesyri'yi transfer etti. Büyük beklentilerle kadroya dahil olan En-Nesyri, adeta gol orucu tutar gibi taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da En-Nesyri'ye yeteri kadar süre vermemesi dikkat çekerken, İspanyol basını En-Nesyri'yle ilgili sıcak gelişmeyi manşetine taşıdı. İddiaya göre En-Nesyri'nin Fenerbahçe serüveni kısa sürebilir...

EN-NESYRİ'YE SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Faslı forvet Türkiye'nin bonservis rekorunu elinde bulunduruyor. Ancak En-Nesyri beklentileri karşılayamamışken, yıldız futbolcuya sürpriz bir talip çıktı.

TAKIMDAN AYRILABİLİR

Orgullobiri sitesinde yer alan habere göre; sarı-lacivertli takımda forma giyen ve performansı nedeniyle zor bir dönemden geçen Faslı forvet En-Nesyri'nin, teknik direktör Jose Mourinho liderliğindeki Fenerbahçe'deki rolünün beklendiği gibi gitmediği belirtildi.

İddiaya göre hücum oyuncusunun fazla süre bulamaması halinde takımdan ayrılma kararı alabileceği ifade edildi.

ESKİ KULÜBÜ GERİ İSTİYOR

Haberin detayında En-Nesyri'nin eski kulübü Sevilla'nın, 27 yaşındaki forvet oyuncuyu yeniden geri getirmeyi düşündüğü belirtildi. Haberde; Fenerbahçe'nin büyük uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı En-Nesyri'yi kolay kolay bırakmaya niyeti olmadığı ifade edildi.

EN NESYRİ BASKI YAPARSA...

En-Nesyri'nin, ayrılmak için kulübü Fenerbahçe'ye baskı yapması durumunda ise transfer görüşmelerinin başlayabileceği kaydedildi.

11 MAÇ 1 GOL

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029 yılına kadar devam eden Youssef En-Nesyri, bu sezon forma giydiği 11 maçta 1 gol kaydetti.