Ferda Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli?  ve Neler Oluyor Hayatta sunucusu Ferda Yıldırım evli mi? soruları bugünlerde yoğun şekilde araştırılıyor. Kariyeri boyunca sunuculuk ve spikerlik alanında birçok projede yer alan ünlü isim artık hafta içi her gün izleyici karşısına çıkarak gündemi yorumluyor. Hal böyle olunca da ekran severler ünlü isim hakkında detayları araştırıyor…

Ferda Yildirim B

FERDA YILDIRIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünde alan Ferda Yıldırım, Ankara İletişim Fakültesi Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikası aldıktan sonra radyoculuk kariyerinde Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi kanallarda çalıştı.

1999 yılında Kanal D’ye geçişi ile televizyonculuğa adım atan Ferda Yıldırım, Kanal D'nin ana haber bülteninin sunuculuğunu yaptı, daha sonra Habertürk ve Cine5 kanallarında da aynı pozisyonda görev aldı.

2008 yılında 'Her Şeyi Söylemek Mümkün', 'Şans Kapıdan Bakınca', 'Zevkler ve Renkler' programlarının editörlüğünü yaptı.

Beyaz TV'de de 10 yıl boyunca ana haber sunuculuğu yapan ünlü isim aynı kanalda "Her Açıdan" isimli televizyon programını sundu. Ferda Yıldırım bu program ile Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görüldü. 2021 Ağustos ayında Beyaz TV'den istifa ederek kanaldan ayrıldı.

Ferda Yildirim A

FERDA YILDIRIM EVLİ Mİ?

Ferda Yıldırım 2018 yılında iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile evlenmiştir.