Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur'un uzun bir süredir konuşmadığı biliniyordu. Baba Tayfur, Muhammet Aydın ile evlendiklerini ve çok mutlu olduklarını duyuran Tuğçe Tayfur'un nikahına dahi katılmamıştı.

"TAYFUR SOYİSMİNİ BANA LEYLEKLER VERMEDİ"

Öte yandan Tayfur, kızının geçtiğimiz aylarda kucağına aldığı ilk bebeklerini, yani kendisinin ilk torununu da görmeye gitmedi. İkilinin arasında asla dinmeyen bir gerilime son olarak Tayfur'un, kızının marka ismi olarak kullandığı soyadını kullanması için kendisinden 50 milyon TL istediği öne sürülmüştü.  Tuğçe Tayfur, "Tayfur soyismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim" diyerek sosyal medyadan duyurmuştu.

AVUKATI YALANLADI

Sosyal medyada gündem olan ve kullanıcılardan tepki çeken olaya ilişkin konuşan Ferdi Tayfur avukatı Hakan Tamgüç, Tuğçe Tayfur'un iddialarını yalanladı.