Spor

FIBA Kadınlar Süper Kupa'da Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde olay çıktı

Basketbolda Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesinde tribünlerde gerilim yaşandı. Taraftarların sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atmasının ardından maç durdurulurken polisler taraftarlara müdahale etti.

Abone Ol

Basketbolda Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi, seyircilerin sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atması nedeniyle durdu.

SAHAYA YANICI MADDE ATILDI 

Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanan karşılaşma, seyircilerin sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atmasının ardından 1 dakika 56 saniye oynandıktan sonra durduruldu. Müsabakaya ara verilmesi sonrasında da oyuncular ve hakemler soyunma odasına gitti.

POLİS EKİPLERİ TARAFTARLARA MÜDAHALE ETTİ 

Emniyet güçleri yabancı maddelerin atıldığı basın tribünü önünde önlem aldı. Seyirciler çevik kuvvet ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sahadan çıkartıldı. Bazı taraftarlara tribünlerden atılan yanıcı ve patlayıcı maddeler isabet etti. 

MAÇ YARINA ERTELENDİ

Yaklaşık 30 dakikalık aranın ardından salonun boşaltılacağı ve maçın seyircisiz oynanacağı kararı anons edildi. Ancak FIBA Süper Kupa maçı sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle yarına ertelendi.

Emniyet güçlerinin müdahalesiyle salondan önce Beşiktaşlı taraftarlar çıkarıldı. Fenerbahçeli taraftarlar ise henüz salonda ve tezahüratlarını sürdürüyorlar.