Spor

Filenin Sultanları kriz mi yaşıyor? Flaş açıklamalar geldi!

Son dönemde ortaya atılan "Filenin Sultanları kaos içinde" iddialarına milli voleybolcu Aslı Kalaç'tan yanıt geldi. Kalaç, takım kaptanı Eda Erdem’e övgü dolu sözlerle, ondan her zaman öğrenmeye devam ettiğini söyledi. Ayrıca milli takımda çıkan "soğuk rüzgarlar" iddialarına da net cevap verdi: "Bizim ortamımız şahane, dışarıda dönen kaosa şaşırıyoruz."

Abone Ol

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ve Fenerbahçe Medicana’nın başarılı oyuncusu Aslı Kalaç, katıldığı bir YouTube kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Takım arkadaşlarından Eda Erdem’i idol olarak gördüğünü belirten Kalaç, milli takım içerisindeki atmosferle ilgili de merak edilen soruları yanıtladı.

GURUR DUYUYORUM

Aslı Kalaç, milli takım kaptanı Eda Erdem’le aynı takımda oynamaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Yıllardır birlikte oynadıklarını belirten Kalaç, "Milli takımda ve kulüpte ondan bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum. Eda, kaptanlığı, liderliği, sahadaki duruşu ve kritik anlarda verdiği reaksiyonlarla gerçekten öğrenilecek çok şeyi olan biri" dedi. Aynı pozisyonda ve takımda yer almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ekleyerek, Erdem'in saha içi ve dışındaki örnek tutumunu vurguladı.

İDDİALARA CEVAP VERDİ

Son dönemde milli takım içinde soğuk rüzgarlar estiği yönündeki iddialara da yanıt veren Aslı Kalaç, bu tür yorumları şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti. Takım içindeki arkadaşlık ve saygı ortamının mükemmel olduğunu söyleyen Kalaç, "Dışarıda çok büyük bir kaos döndü ama bizim ortamımız şahane. Herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşıyor. Saha dışında da güçlü bir arkadaşlık ilişkimiz var, bu tür iddialara şaşırıyoruz" ifadelerini kullandı.