Magazin

Filiz Akın kimdir, hastalığı nedir ve son durumu nasıl? Ünlü oyuncu Filiz Akın'ın sağlık durumu...

Filiz Akın'dan endişelendiren haber... Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından biri olan Filiz Akın, sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle Muğla'nın Bodrum ilçesinde hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

1943 Ankara doğumlu usta oyuncu Filiz Akın, hastaneye kaldırıldı. Daha önce iki kez kanseri yenen Akın'ın sağlık durumuna ilişkin bilgileri ve hayat hikayesinden satırbaşlarını bir araya getirdik.

FİLİZ AKIN'IN HASTALIĞI NEDİR?

Yeşilçam'ın "Dört Yapraklı Yoncası"ndan biri olan Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı hastalıklar nedeniyle operasyonlar geçirmişti. Akın, söz konusu durum nedeniyle bir kez daha hastaneye kaldırıldı.

"SAĞLIK DURUMUM İYİ" MESAJI

Bodrum'da hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu nedeniyle endişelendiren Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla durumunun iyi olduğunu açıkladı.

FİLİZ AKIN KİMDİR?

Filiz Akın, Türk sinemasının altın döneminde zarif ve modern duruşuyla dikkat çeken önemli bir aktris olarak tanınır. 2 Ocak 1943'te Ankara'da doğan Filiz Akın, 81 yaşındadır. Asıl adı Suna Akın olan sanatçı, Türk sinemasının en tanınmış kadın oyuncularından biri haline gelmiştir. Uzun boyu, sarı saçları ve Avrupai görünümüyle dönemin sinema anlayışına farklı bir soluk kazandırmıştır.