Yıllar önce okuduğu kitaplar sebebiyle dikkatleri üzerine çeken ve birçok canlı yayına katılarak felsefi yorumlarda bulunan "Filozof Atakan" isimli Atakan Kayalar, TGRT'de habere çıktı. Bir canlı yayında annesi ile olan konuşmalar sebebi ile tepki toplayan genç çocuk, "Annemle konuşmamda bir talihsizlik oldu, kesinlikle böyle olmasını istemezdim" ifadelerini kullandı. 

"FİLOZOF ATAKAN" HAYALİNİ AÇIKLADI

Hayatında ciddi değişimler yaşandığını ifade eden Kayalar, hayalini de açıkladı. Kayalar, "En büyük hayalim prestijli bir üniversitede akademisyen olmak. Akademik gelişimimi yurt dışında sürdürmek benim için iyi olabilir ama dışarı hayranlığım da yok. Sayısal ve fizik alanında ilerlemek istiyorum. Derslerimde başarılıyım. Şu anda haftada 1-2 kitap okuyorum, derslere daha fazla önem veriyorum. Saat 8.00 gibi uyanıyorum, ilgilendiğim konularda araştırmalar yapıyorum ve akşam da buna devam ediyorum. Santranç oynamaya devam ediyorum" sözlerini kullandı.

"ANNEMLE KONUŞMAMDA BİR TALİHSİZLİK OLDU"

Genç yaşta ünlü olmasının ardından bir canlı yayında annesi ile yaptığı konuşması sonrası tepki toplayan Filozof Atakan, "Şöhret hayatımı pek etkilemedi ama etkilediyse bile olumlu yönde etkiledi. Genel olarak kendi hayatımla ilgileniyorum, çok fazla arkadaşım yok ve bu hayatımdan memnunum. Annemle konuşmamda bir talihsizlik oldu, kesinlikle böyle olmasını istemezdim" ifadelerini kullandı.