Yaşam

12 burcun 12'sini de fena çarpacak. Astrolog Dinçer Güner üzerine basa basa uyardı. Sadece 6 gün kaldı.

Astrolog Dinçer Güner, "12 burcun 12'sini de çarpacak" deyip açıklamalarda bulundu. Güner , terazi burcunda yılın son güneş tutulmasını yorumladı, İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Abone Ol

Astrolog Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… İşte Dinçer Güner'in bir solukta okuyacağını öngörüleri:

YENGEÇ BURCU DİKKAT 2 Ekim günü 10 derece Terazi burcunda Merkür’ün başrol oynayacağı yılın son güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulmaya Mars’ın da yengeç burcundan zorlayıcı bir açısı olacak. Terazi burcundaki bu tutulma, birebir ilişkiler, ortaklıklar, adalet arayışı, estetik ve sosyal dengeyle ilgili temaları ön plana çıkarıyor. Ancak Merkür'ün bu tutulmadaki rolü, özellikle iletişim, zihinsel süreçler ve karar alma mekanizmalarımızı daha fazla vurgulayarak olayları daha detaylı düşünmemize neden olacakmış gibi görünüyor.

HAKKINIZI KORUYUN Hayatımızda denge ve uyum arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Özellikle bu dengeyi ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri içinde daha fazla arayabiliriz. Tutulma özellikle güney ay düğümü tarafında olduğundan dolayı; bazen dengeler şaşmaması için susup kendi hakkımızdan feragat edebileceğimiz koşullarla karşılaşabileceğimize işaret etmekte. Ama yapmayın, hakkınızı her şekilde her yerde koruyun ve savunun!

DENGESİZLİKLERİN FARKINA VARABİLİRSİNİZ Tutulma ile birlikte, ilişkilerde uzun zamandır var olan dengesizliklerin ya da adaletsizliklerin farkına varabiliriz. Bazen bu dengesizlikler görünür şekilde kendini gösterirken, bazen de daha derinlerde gizlenmiş olabilir. Örneğin, bir ilişki içinde sürekli veren taraf mı oluyorsunuz? Ya da partnerinizle aranızda bir iletişim kopukluğu mu var? Bu tutulma, bu gibi sorunları su yüzüne çıkarabilir. Mevcut ilişkilerinizi, ortaklarınızı mercek altına alıp değerlendirmek isteyebilirsiniz.

YOLLARI AYIRMANIN ZAMANI Eğer bir süredir bu konularda çözemediğiniz sorunlarınız varsa belki de artık yollarınızı ayırmanızın zamanı gelmiş olabilir. Bu kararı alırken zorlanabilirsiniz. Yeni ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, evlilik ve iş kurmak içinde iyi bir dönemdir. Merak ettiğiniz ve size keyif veren konuların eğitimlerine, seminerlerine de katılabilirsiniz. Bir iş için, anlaşma için veya ilişki için seyahat etmenizde gerekebilir. Özellikle birebir ilişkilerimizde ve sosyal bağlantılarımızda, daha adil ve dengeli bir düzen kurma arzusunu tetikleyebilir.

Merkür’ün etkisi, bu süreçte iletişimdeki netliğin ve doğru anlaşılmanın önemli olduğunu gösterir. Hukuki anlamda işleriniz varsa bu tutulma zamanı bu konu hız kazanabilir ve bu konuda ihtiyacınız olan desteği bulabilirsiniz. Önce hayatınızı sonra da kendinizi güzelleştirmek adına adımlarda atabilirsiniz.

YENİ PROJELER Eğer ki moda alanında bir işe atılmayı düşünüyorsanız (Satışı olabilir, işletmesi olabilir, ticareti olabilir, eğitimi olabilir) tutulma bu konuları da destekleyici bir şekilde çalışacaktır. Ya da sanata olan eğiliminiz artabilir, yetenekleriniz ortaya çıkabilir veya var olan yeteneklerinizi daha çok parlatabileceğiniz alanlarla karşılaşabilirsiniz. Evde dekorasyon değişiklikleri, kişisel tarzımızda yenilikler ya da sanatsal projelere ilgi duyabilirsiniz.

Çevrenizden kişiler sizler için çöpçatanlık yapabilir veya siz arkadaşlarınızı özel anlamda bir şeyler olması birileri tanıştırabilirsiniz. Mars’ın bu tutulmaya kuracağı sert kontak; ev düzeni, aile ilişkileri, gayrimenkul konuları, güvenlikle ilgili konular, annelik, çocuklar, beslenme gibi konularda olası streslere işaret etmekte.

DUYGUSAL ÖFKELERE DİKKAT Bu dönemde, başkalarıyla ilişkilerimizde dengeyi sağlamak isterken, içsel dünyamızda bastırdığımız duygusal öfkeyle başa çıkmakta zorlanabiliriz. Örneğin, dışarıdan oldukça diplomatik ve sakin görünebiliriz, ancak içten içe bazı şeyleri sindiremeyip savunmacı veya tepkisel bir ruh hali içinde olabiliriz. Özellikle ailevi ilişkilerde ya da duygusal bağlarımızın güçlü olduğu kişilerle, bu gerginlik daha fazla kendini gösterebilir.

Duygularımızı ifade etmek zorlaşabilir ve bu da pasif-agresif davranışlara yol açabilir. Mantıklı bir karar almak isteyip bir uzlaşmaya varmaya çalışırken, içsel olarak kendimizi tepkisel ve savunmacı hissedebiliriz. Özellikle iş yerinde veya sosyal çevrede, diğer insanlarla iş birliği yaparken kendimizi gereksiz bir duygusal savunma mekanizması içinde bulabiliriz. Normalde barışçıl çözümler bulma çabası içinde olsak bile, bir anda duygusal bir patlama yaşayabilir ya da alttan alta öfkeyi bastırmaya çalışabiliriz.

KESİCİ DELİCİ ALETLERE DİKKAT Taşınırken stresler ortaya çıkabilir, eşyalar kırılıp dökülebilir. Ev sahibi ile iletişim kurmak zorlaşabilir, evde ilişkileri yönetmek pek kolay olmayabilir. Ev içi kazalar sıkça meydana gelebilir. Ev içinde yanıcı, kesici, delici aletleri kullanırken de dikkatli olmak gerekir. Eğer bir ebeveyn isek bu dönemde, ebeveynliğimize gelen eleştirileri kaldıramayabiliriz. Beslenme düzenimize de dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimindeyiz demektir. Sağlık açısından ise bel bölgesi ve böbreklere dikkat edilmesinde fayda vardır.

Mars ile Satürn arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 5 gün. Enerjini daha yapıcı, düzenli ve stratejik bir şekilde kullanabilirsin.

EMİN ADIMLARLA İLERLEMEK “Yavaş ve emin adımlarla ilerlemek” dönemini temsil eder. Hızla sonuç almak yerine, uzun vadeli başarılar için çalışmanın ve kalıcı adımlar atmanın önem kazandığı bir süreçtir.

“Yavaş ve emin adımlarla ilerlemek” dönemini temsil eder. Hızla sonuç almak yerine, uzun vadeli başarılar için çalışmanın ve kalıcı adımlar atmanın önem kazandığı bir süreçtir.

Uzun vadeli projeler, zorlu görevler ve büyük sorumluluklar üstlenmek için sana gerekli enerjiyi sağlar. Bu dönemde işlerin daha ağır ilerlese bile, attığın adımların kalıcı ve sağlam olacağını bilmelisin.

İş hayatında sorumluluk almak ve liderlik becerilerini göstermek için uygun bir zamandır. Enerjini daha uzun süreli projelere, spor aktivitelerine ya da fiziksel gücünü gerektiren işlere rahatça yönlendirebilirsin. Daha önce zorlandığın konularda daha güçlü bir duruş sergileyebilirsin. Uzun süreli fiziksel çalışmalar, düzenli egzersizler ya da sabır gerektiren fiziksel projeler için bu dönem oldukça verimlidir. Özellikle spor yapıyorsan ya da fiziksel aktivitelerde bulunuyorsan, bu dönemde düzenli antrenmanlar yaparak büyük gelişmeler kaydedebilirsin.

İlişkilerde daha ciddi ve olgun adımlar atma isteği doğar. Eğer bir ilişkin varsa, bu dönemde partnerinle olan bağlarını güçlendirmek ve daha sağlam temellere oturtmak için çaba gösterebilirsin. Eğer ilişkinde uzun süredir devam eden sorunlar varsa, bu dönemde bunları çözmek için gereken kararlılığı ve sabrı gösterebilirsin.

Ayrıca irade gerektiren konularda başarı şansının yüksek olduğu bir süreçtir. Mesela diyete başlamak, sigarayı bırakmak vb... Öfke kontrolünüzü harika bir şekilde yapabileceksiniz. Size düşmanlık edenleri kolaylıkla alt edebileceğinize işaret etmekte.

17 17 Bugünler vergileri ödemek, finansal sorunları halletmek için uygun bir gündür. Keza iş kurmak için de harika zamanlardır. Riskleri kontrollü bir şekilde alabilir, başarı elde edebilirsiniz. Baskı, stres ve zorluklara karşı harika bir direnciniz olur. Devlet işlerinde işleriniz rahatlıkla hallolur. Ev kurmak, evlenmek, ev almak, yatırım yapmak için uygun zamanlardır.