Yaşam

Banka hesaplarına dikkat. Kritik 48 saate girildi. Bu defa uyarı net geldi

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bugün sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda 12 burç için tek tek uyarılarda bulundu. Kritik 48 saate girdiğimizi belirten Güner banka hesaplarına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Abone Ol

Astrolog Dinçer Güner'in X sosyal medya platformundan yeni uyarılarda bulundu. Önümüzdeki 48 saate dikkat çeken Güner'in paylaştığı yazısı şöyle;

ETKİ SÜRESİ 2 GÜN "Merkür ile Neptün karşı karşıya olacak. Etki süresi 2 gün. Düşünceler dağılır, bir konuya odaklanmak zorlaşır ve zihninizin bir o yana, bir bu yana savrulduğunu hissedebilirsiniz. Bu dönem, yanlış anlamalar, eksik bilgi ya da kafa karışıklıklarıyla dolu olabilir. Zihniniz, net bir çözüm bulmaya çalışırken sürekli dağılan bulutların arasında kaybolabilir.

Dalgın ve dikkatsiz hareket ederseniz, unutkanlığa kapılmak ve yolda yanlış yöne gitmek de mümkün. Bugün kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okunmasında yarar vardır.

BANKA HESAPLARINA DİKKAT Banka hesaplarınızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir. Bankada, internette vb. noktalarda şifre unutmaları, şifrenizin kontrol dışı değişimi gibi durumlar söz konusu olabilir.

Duyduğunuz her şeye hemen inanmak, gerçeği sorgulamadan kabul etmek yerine iki kere düşünmek iyi bir fikir olacaktır. Yanılsamalar çok yaygındır. Bir durum size olduğundan çok daha farklı görünebilir. Söylenenler ya da alınan bilgiler eksik ya da yanlış olabilir.

DOĞRU ZAMAN DEĞİL Bu yüzden önemli kararlar almak için doğru zaman değildir. Bir şey ne kadar cazip, ne kadar mantıklı görünürse görünsün, arka planda bir aldatıcı yan olabilir.

Sanatla ilgilenenler için ilham perileri her köşeden fırlayabilir. Yaratıcılığınızı beslemek için harika bir zaman. Bir şey söylerken yanlış anlaşılabilirsiniz ya da söyledikleriniz doğru anlaşılsa bile söylediklerinizi sonradan farkında olmadan değiştirebilirsiniz.

Rüyalarınız sembollerle dolu, karmaşık ama güçlü rüyalar bu dönemde daha sık olabilir. Rüyalarınızda gördüğünüz şeylerin derin anlamlar taşıdığını hissedebilirsiniz, ancak onları çözmek de zaman alabilir."