Ekonomi

İşte yeni elektrikli e-408! Global lansman yapıldı: Peugeot yeni otomobiline ChatGPT ekledi! İşte yeni E-408!

Peugeot, yeni elektrikli aracı E-408'in global lansman toplantısını gerçekleştirdi. ChatGPT ile donatılan Peugeot E-408, 450 km menzili ve gelişmiş i-Cockpit® özellikleriyle dikkat çekiyor. Yüksek performans, düşük enerji tüketimi ve kişiselleştirilebilir teknoloji ile sürüş keyfi yeni bir boyuta taşınıyor. İşte yeni E-408'in detayları.

Abone Ol

Peugeot çığır açan elektrikli modeli E-408, global lansmanında ilk kez bu kadar detaylı bir şekilde tanıtılarak büyük ilgi topladı.

Özellikle ChatGPT entegrasyonu ve aracın dikkat çeken menzili, lansmanın öne çıkan unsurları arasında yer aldı.

E-408, yapay zeka teknolojisiyle donatılarak sürücü ve yolculara benzersiz bir akıllı sürüş deneyimi sunuyor. Emblematik i-Cockpit® sistemine entegre edilen ve sesli komut ile aktive edilen bu teknoloji, "OK PEUGEOT" komutu ile devreye giriyor ve kullanıcıların tüm sorularına anında yanıt veriyor.

E-408, yalnızca 100 kilometrede 15 kWh elektrik harcayarak oldukça verimli bir performans sunuyor.

Aracın toplam menzili ise 450 kilometre olup, uzun yolculuklarda büyük avantaj sağlıyor.

Elektrikli motoru, sürdürülebilir sürüşün yanı sıra performans ve konforu da bir arada sunuyor.

- Akıllı Sürüş: ChatGPT, E-408 sürüş keyfini artırırken bilgiye hızlı erişim imkanı sağlıyor.

- Kapsamlı Hizmetler: Bu yapay zeka, navigasyon, hava durumu ve yol durumu gibi konularda gerçek zamanlı bilgi sunuyor ve sürüş sırasında çeşitli hizmetler sağlıyor.

- Yüksek Teknoloji: PEUGEOT E-408, ChatGPT ile sürüşü sadece bir ulaşım aracı olmaktan çıkararak teknoloji ve bilgi ile harmanlanmış bir yolculuk deneyimine dönüştürüyor.

E-408 ’in en dikkat çekici özelliklerinden biri de yeni nesil Peugeot i-Cockpit® . Bu sistem, dijital ön gösterge paneli ve çok pencereli, kişiselleştirilebilir 10 inç kapasitif dokunmatik multimedya ekranı ile sürücüye üst düzey ergonomi ve teknoloji sunuyor.

E-408, yalnızca 100 kilometrede 15 kWh elektrik harcayarak oldukça verimli bir performans sunuyor. Aracın toplam menzili ise 450 kilometre olup, uzun yolculuklarda büyük avantaj sağlıyor.

PEUGEOT E-408, modern tasarımı, çevreci elektrikli motoru, gelişmiş i-Cockpit® teknolojisi ve ChatGPT entegrasyonuyla geleceğin sürüş anlayışını bugünden sunuyor.

Yeni kompakt direksiyon simidi, direksiyon üzeri kumanda tuşları ile daha fazla kontrol sağlarken, 3D(i) versiyona göre standart veya opsiyonel olarak sunulmakta.

Sürüş deneyimini kişiselleştirme imkanı veren bu yenilikler, E-408’i kullanıcılar için daha cazip hale getiriyor.

Global lansmanda ayrıca E-408 'in dört farklı renk seçeneği ile kullanıcılara sunulacağı belirtildi.

Bu seçenekler, PEUGEOT'nun estetik tasarım anlayışını ve müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik farklı zevklere hitap ediyor.

İşte karşınızda Peugeot E-408!