Magazin

MasterChef eleme adayları kimler oldu? 20 Eylül MasterChef eleme potasında kimler var?

TV8'in her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de dün akşam, haftanın son eleme adayları belli oldu. Her Pazar günü eleme gecesinin yaşandığı yarışmada, şu ana dek oluşan eleme potasını derledik!

Abone Ol

MasterChef Türkiye'de dün akşam izleyicilerin çıkan son bölüme dokunulmazlık oyunları ve eleme adaylarının belirlendiği anlar damga vurdu. İşte, 19 Eylül Perşembe günü MasterChef Türkiye bölümünde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? MasterChef'te haftanın üçüncü takım oyununda Balkan Yemekleri yapıldı. Begova çorba, Patatnik, Boşnak mantısı ve Brudet gibi yemekleri yapıldığı turu kazanan ve dokunulmazlığı alan takım ise mavi takım oldu.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım, kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Büyük çekişmenin yaşandığı turda, kazanan Semih oldu ve bu hafta elenmekten kurtuldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLAR KİMLER OLDU? Bireysel dokunulmazlığı kazanan Semih, haftanın 5. eleme adayı olarak Zübeyde'nin ismini verdi. Oy çokluğu ile 6. eleme adayı ise Erim oldu. Bu haftanın eleme adayları; Şirin, Kerem, Yudum, Beyza, Zübeyde ve Erim oldu. Son ve 7. eleme adayı ise bu akşam belli olacak.

Mavi Takım Alper (Kaptan) Onur Emre Eda Kerem Şirin Ezgi Nigar Muratcan Nevzat

Kırmızı Takım Erim (Kaptan) Semih Kaan Zübeyde Beyza Yudum Hakan Ayşe Bera Akın