Magazin

MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? 28 Eylül MasterChef eleme potasında kimler var?

TV8'in fenomen haline gelen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bir eleme gecesi daha yaklaşmış durumda. Bu yıl da büyük bir ilgiyle takip edilen yarışmada, haftanın 5. ve 6. eleme adayları belli oldu. İşte, konuya dair detaylar...

Abone Ol

MasterChef Türkiye'de haftanın yeni eleme adayları da belli oldu. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan yarışmada dün akşamki dokunulmazlık oyunları ve yeni eleme adaylarının belirlenmesi nefesleri kesti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? MasterChef Türkiye'de dün akşam takımlardan Humus, Ispanak Boranisi, Kapuska, Haçapuri, Patatesli Hıngal, Trileçe ve Supangle yapmaları istendi. Kazanan takım ise kırmızı takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? Sevilen yarışmada mavi takım, bireysel dokunulmazlık için karşılaştı. Sıfır atık konsepti ile yarışmacılardan yaratıcı bir tabak çıkarmaları istendi ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Alper oldu.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? Bireysel dokunulmazlığı kazanan Alper, 5. elem adayı olarak Hakan'ı gösterdi, oy çokluğu ile 6. eleme adayı ise Akın oldu. Böylelikle eleme adayları Bera, Semih, Erim, Kaan, Hakan ve Akın oldu.