Magazin

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 23 Eylül MasterChef'te elenen isim kim oldu?

TV8'in her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan yemek yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan, dün akşam kaldığı yerden devam etti. Sevilen yarışmada eleme gecesi nefesleri kesti. İşte, 22 Eylül Pazar akşamı MasterChef Türkiye'de elenen isim ve yaşananlar...

Abone Ol

MasterChef Türkiye'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl da çetin bir şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı yarışmada bir kişi daha hayallerine ve yarışmaya veda etti. İşte, bu haftaki eleme gecesinin panoraması...

MASTERCHEF'TE İLK TURU ÜÇ KİŞİ GEÇTİ Fenomen yarışma MasterChef Türkiye'de dün akşam 7 kişi eleme adayıydı. İncir ile yaratıcılık tabağı istenen 7 aday Yudum, Erim, Kerem, Beyza, Zübeyde, Şirin ve Muratcan arasından Muratcan, Zübeyde ve Şirin turu geçmeyi başardı.

SON DÖRDE KALAN İSİMLER OKYANUS TABAĞI YAPTI Son dörde kalan yarışmacılar Kerem, Beyza, Erim ve Yudum'dan, Mehmet Şef'in özel tabağı "Okyanus" yapmaları istendi. Bu turu ise sırasıyla Kerem, Beyza ve Erim geçmeyi başardı.

YUDUM, MASTERCHEF'E VEDA ETTİ Sevilen yarışmada Erim ile son ikiye kalan Yudum ise, bu haftanın elelen ismi oldu. Yudum, ""Çok kafam dağıldı. O mizanplası kurmaya çalıştım ve sonrasında bütün her şey karman çorman oldu. Temiz çalışmaya çalıştıkça daha çok dağınık çalıştım ve her şey birbirine girdi. Hayırlısı bu kadarmış" sözleriyle yarışmaya veda etti.