Haberler

Galatasaray – Alanyaspor CANLI YAYIN

Süper Lig 8. haftasında heyecan dolu bir maç sahne alıyor. Galatasaray Alanyaspor’u sahasında konuk ediyor. Galatasaray Alanyaspor şifresiz izleme linki, sakatlar, cezalılar ve istatistikler. İşte tüm detaylar…

Abone Ol

Süper Lig 8. Hafta mücadelesinde lider Galatasaray kendi evinde Alanyaspor’u konuk ediyor. Liderlik yarışında diğer rakipleriyle arasındaki puan farkını açmak için Galatasaray zorlu rakibi karşısında 3 puan almak istiyor. 

Ligde lider durumda bulunan Galatasaray’ın 19 puanı bulunuyor. Son 5 maç grafiğinde sadece 1 beraberlik alan Galatasaray yeni bir seri peşinde. 
Rakip Alanyaspor’a bakıldığında ise 10. sırada 9 puanı son 5 maç grafiğine bakıldığında ise 2 galibiyet, 2 beraberlik, bir de mağlubiyet aldığı görülmekte. 
Alanyaspor ise zorlu rakibi karşısında sahadan 3 puan alarak ayrılmak istiyor. 

GALATASARAY ALANSPOR ŞİFRESİZ İZLE

Sporseverle Galatasaray Alanyaspor maçı şifresiz izleme linkini aratıyor. Peki Galatasaray Alanyaspor şifresiz nasıl izlenir?
Galatasaray Alanyaspor şifresiz canlı olarak Bein Sports 1 üzerinden yayınlanıyor. Naklen yayınlanan mücadeleyi izleyebilmek için Bein sports 1 aboneliği ya da üyeliği gerekmekte. 

GALATASARAY ALANYASPOR ŞİFRESİZ İZLEMEKİÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray’da Osimhen sakatlığı nedeniyle Alanyaspor karşısında forma şansı bulamayacak. 

GALATASARAY ALANYASPOR İLK 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Icardi.
ALANYASPOR: Ertuğrul, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Makouta, Richard, Augusto, Janvier, Yusuf, Cordova.

GALATASARAY ALANYASPOR SAATÇ KAÇTA NEREDE?

Rams Park Arena’da oynanan mücadelede Mehmet Türkmen düdük çalıyor. Saat 19.00’da başlayan mücadele beIN Sport 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.