Spor

Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta ve ne zaman oynanacak? GS Alanya maçı bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig'de 8. hafta maçları bugün dört mücadeleyle devam ediyor. Ligde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, bu hafta sahasında bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Alanyaspor'u konuk edecek. İşte, Galatasaray Alanyaspor maçı ile ilgili bilgiler...

Abone Ol

Galatasaray Alanyaspor maçı için heyecanlı bekleyiş başlamış durumda. Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde üst üste yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek isteyen Galatasaray ile çıkışa geçmek isteyen Alanyaspor'un zorlu karşılaşmasına dair detayları bir araya getirdik...

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in 8. haftasının kapanış karşılaşmalarından biri olan Galatasaray Alanyaspor maçı, 6 Ekim Pazar günü saat 19:00'da Rams Park'ta oynanacak. beIN Sports 1'den yayınlanacak müsabakada hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak.

CİMBOM'DA ZİYECH DÖNÜYOR, OSIMHEN YİNE YOK

Süper Lig'in 8. haftasında evinde Alanyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da, uzun bir aranın ardından takımla çalışmalara başlayan Hakim Ziyech, zorlu mücadelenin kadrosunda yer alacak. Kasımpaşa maçında sakatlanan Victor Osimhen ise bu hafta da takımdaki yerini alamayacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Yunus Akgün, Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Icardi.

17. KEZ KARŞI KARŞIYALAR

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig'de bugüne dek 16 kez karşı karşıya geldiler. Söz konusu karşılaşmalarda Galatasaray 10, Alanyaspor ise 3 galibiyet elde etti ve 3 mücadele de eşitlikle sonuçlandı.