Spor

Galatasaray Antalyaspor'u Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 devirdi

Trendyol Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta Alanyaspor'u konuk etti. Galatasaray, Yunus Akgün'ün attığı golle Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0 kazandı.

GALATASARAY MİLLİ ARAYA LİDER GİRDİ

Sarı-kırmızılı ekibin tek golünü 28. dakikada Yunus Akgün kaydetti. Bu sonucun ardından 22 puana ulaşan Galatasaray maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Alanyaspor 9 puanda kaldı. Galatasaray gelecek hafta Antalyaspor'un konuğu olacak. Alanyaspor ise sahasında Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak.

YUNUS AKGÜN GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz sezon Leicester City'de kiralık olarak forma giyen ve bu sezon Galatasaray'a dönerek başarılı performansıyla beğeni toplayan Yunus Akgün, gollerine devam ediyor. Bu sezon 11. resmi maçında çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 4 gole imza attı.

OSİMHEN TAKIM ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, müsabakayı statta izledi. Sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyen Osimhen, Alanyaspor maçını locadan takip etti.

"KADINA VE ÇOCUĞA DOKUNMA" PANKARTI

Karşılaşma öncesi kadın ve çocuğa yönelik şiddete tepki gösterildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul'da Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in öldürülmesine tepki göstererek, "Kadına ve çocuğa dokunma" pankartı açtı. Taraftarlar, zaman zaman tezahüratlarla da şiddet olaylarını kınadı.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Icardi.

Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richad, Makouta, Efecan Karaca, Augusto, Yusuf Özdemir, Cordova.