Spor

Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi? GS PAOK maçı saat kaçta?

Galatasaray PAOK maçı için artık nefesler tutuldu. UEFA Avrupa Ligi'nde sezonun açılış karşılaşmalarından biri olan zorlu karşılaşmada temsilcilerimizden Galatasaray, sahasında Yunanistan'ın Selanik takımı PAOK'u konuk edecek. İşte, maçın günü, saati, yayıncı kanalı ve sarı kırmızılı ekibimizin muhtemel 11'i...

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi'nde bu yıl ülkemizi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile temsil edecek Galatasaray, ilk hafta maçında köklü Yunanistan ekibi PAOK'u Rams Park'ta ağırlayacak. Turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak isteyen sarı kırmızılılarda tek hedef üç puan...

GALATASARAY PAOK MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray PAOK mücadelesi 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'de Rams Park'ta oynanacak. Zorlu müsabaka TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. 

Karşılaşmanın hakem üçlüsü ise henüz netlik kazanmadı.

CİMBOM YUNANİSTAN TAKIMLARINA KARŞI ÇOK ÜSTÜN

Galatasaray ile PAOK tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Sarı kırmızlı temsilcimiz, Yunanistan ekiplerine karşı şimdiye dek oynadığı 6 maçın 5'ini kazanmayı başarırken sadece 1 yenilgi aldı.

TEMSİLCİMİZİN MUHTEMEL İLK 11'İ

Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Jakobs, Yunus Akgün, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Osimhen.

GALATASARAY PAOK MAÇI BİLETLERİ ÇIKTI MI?

Şimdiden büyük bir merakla beklenen Galatasaray PAOK maçının biletleri henüz satışa çıkmadı. Söz konusu biletlerin gün itibarıyla satışa sunulması bekleniyor.