Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen ve sözleşme fesih şartlarında bir türlü anlaşma sağlanamayan Portekizli yıldız Sergio Oliveira, son UEFA Konferans Ligi şampiyonu Olympiakos'a transfer oluyor...

UEFA KADROSUNA YAZILMASI BEKLENİYOR

2023-2024 sezonunda UEFA Konferans Ligi'ni kazanarak Yunanistan'a kulüpler bazında ilk uluslararası şampiyonluğu getiren Olympiakos, bir dönem bir başka Yunan takımı PAOK'ta da forma giyen Galatasaraylı yıldız Oliveira'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Yunanistan'ın önde gelen haber sitelerinde in.gr'ye göre; bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan kırmızı beyazlı Pire ekibi, bu akşam sona erecek UEFA kadro bildirimine katar transferi sonlandırmak istiyor. Yunan basının iddiasına göre Oliviera, Olympiakos teknik direktörü Jose Luis Mendilibar ile bir görüşme de gerçekleştirdi.

Ser2

3 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunda Porto'dan 3 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Sergio Oliviera, sarı kırmızılılarla 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Portekizli oyuncu, Galatasaray'dan yıllık olarak 2 milyon 750 bin euro kazanıyor ve 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.