Young Boys'a 3-2 mağlup olan temsilcimiz Galatasaray bu akşam, Rams Park'ta Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için oynayacak.  Gözler heyecan dolu maça çevrilmişken sarı- kırmızılı takımın kasasına ekleyeceği para merak edildi. 

GALATASARAY KASASINI DOLDURACAK

Maç sayısı artınca UEFA’nın para ödülleri de arttı. Katılım ücreti 18 milyon 620 bin Euro’ya çıktı. Galibiyet primi 2.1 milyon Euro, beraberlik primi 700 bin Euro oldu. Lig sonundaki sıralama puanı, 275 bin Euro ile çarpılacak. İlk 8 sıraya 2 milyon Euro, ikinci 8 sıraya 1 milyon Euro daha para ödülü var. Son 16 turundan da ekstra 11 milyon Euro gelecek. Galatasaray’a yayın geliri olarak 6 milyon 720 bin Euro ödenecek. Galatasaray’ın garanti geliri 25 milyon Euro civarında. 

MİNİMUM 1 MİLYON LİRA PRİM 

Devler Ligi’nden elde edilecek gelire şiddetle ihtiyacı olan yönetim kesenin ağzını ardına kadar açtı. Galatasaray’ın bu gece Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde Sarı-Kırmızılı oyunculara kişi başı minimum 1 milyon Lira tutarında prim dağıtılacak.

27 Ağustos spor manşetleri! Şampiyonlar Ligi aşkına Galatasaray sahada Foto Galeri: 27 Ağustos spor manşetleri! Şampiyonlar Ligi aşkına Galatasaray sahada