Sarı kırmızılıların yeni transferi Victor Osimhen'in ilk kez Galatasaray forması giyeceği Galatasaray Çaykur Rizespor maçı için artık geri sayıma geçildi. Söz konusu mücadeleye kısa bir süre kala karşılaşmaya dair tüm bilgileri bir araya getirdik...

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'de 5. haftanın en önemli maçlarından biri olan Galatasaray Çaykur Rizespor müsabakası, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak. Zorlu maçın hakem üçlüsü ise henüz açıklanmadı.

0333

OSIMHEN İLK MAÇINDA İLK 11'DE

Mauro Icardi'nin yokluğunda Victor Osimhen'in Batshuayi ile ilk 11'de oynaması beklenen zorlu karşılaşmada Galatasaray'ın; Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Batshuayi ve Osimhen ilk 11'iyle sahada yer alması bekleniyor.

Karşılaşmanın biletleri henüz satışa çıkmadı.

02222-1
CİMBOM 3'DE 3, Ç.RİZESPOR KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEK İSTİYOR

Süper Lig'de 5. haftanın en önemli mücadelelerinden biri olan zorlu karşılaşmada ev sahibi Galatasaray, galibiyet serisini 4 maça çıkararak liderlik koltuğuna oturmak; konuk Çaykur Rizespor ise üst üste aldığı 2 yenilgi sonrası yeniden çıkışa geçmek için sahaya çıkacak.