Haberler

Gaziantep Beşiktaş CANL MAÇ İZLE

Süper Lig 8. hafta maçında Gaziantep sahasında Beşiktaş’ı ağırlıyor. Zorlu mücadele şifresiz canlı izleme linki araştırılıyor. Canlı yayın linki sakatlıklar, istatistikler, işte maça dair tüm ayrıntılar.

Abone Ol

Süper Lig heyecanı 8. Hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Gaziantep sahasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. Zorlu mücadelede her iki takımda da tek hedef sahadan 3 puan ile ayrılmak. 

Spor severlerin merak ettiği diğer bir araştırma ise Gaziantep Beşiktaş şifresiz izleme linkinin araştırılıyor olması. Detaylar ise haberimizde yer alıyor. 
Ligde 3. Sırada yer alan Beşiktaş’ın 16 puanı bulunuyor. Son 5 maç performansına bakıldığında ise hiç mağlubiyeti bulunmayan Beşiktaş’ın sadece bir beraberliği bulunuyor. 

Rakip Gaziantep’te ise durumlar kritik. Son 5 maç performansında hiç galibiyeti bulunmayan Gaziantep FK’nın bir tane beraberliği bulunuyor. Gaziantep bu maçla birlikte hem yeni seri başlatmak hem de düşme hattından kurtulmak istiyor. 
Gaziantep ligde 16. Sırada 4 puanı bulunuyor. 

GAZİANTEP BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ İZLE

Gaziantep Beşiktaş mücadelesi şifresiz canlı olarak Bein sports 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports 2 aboneliği veya üyeliği gerekiyor.

GAZİANTEP BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GAZİANTEP BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, NEREDE? 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayan mücadelede hakem Muhammet Ali Metoğlu düdük çalıyor. Maç bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

MUHTEMEL 11'LER

GAZİANTEP FK: Dioudis, Saborit, Bruno, Arda, Ömürcan, Lungoyi, Ndiaye, Furkan, Sorescu, Maxim, Okereke.
BEŞİKTAŞ: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile.