Gündem

Gaziantep'te baba dehşeti! Önce 4 çocuğunu daha sonra da eşini silahla öldürdü, hayatına son verdi

Gaziantep'te korkunç bir aile katliamı yaşandı. Mahallede berberlik yaptığı öğrenilen Ahmet Demir isimli bir kişi eşini, 4 çocuğunu silahla öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise baba Ahmet Demir'in psikolojik sorunlarının olduğu ve son 1 yılda 7 kez hastane kaydı olduğu ifade edildi.

Abone Ol

Gaziantep'te bir kişi, eşi ve 4 çocuğunu silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi 43 Sokak No: 1'de meydana geldi. İddiaya göre, mahallede berberlik yapan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ve 4 çocuğunu silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf Demir'i (4) tabancayla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Baba Demir'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi.

1 YILDA 7 KEZ HASTANE KAYDI VAR

Gaziantep Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın, bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir" denildi. 

Gaziantep Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın, bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir."