Magazin

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, altını kim aldı? 17 Ekim Gelinim Mutfakta kim kazandı? İşte puan durumu!

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, altını kim aldı? 17 Ekim Gelinim Mutfakta kim kazandı? diye ararken aynı zamanda Gelinim Mutfakta puan durumu da merak ediliyor. Aslı Hünel’in moderatörlüğünde gerçekleşen Gelinim Mutfakta’da 17 Ekim Perşembe günü reyting rekorları kıran yarışma hız kesmeden devam etti. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, altını kim aldı? 17 Ekim Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? İşte detaylar…

Abone Ol

Gün ortasında yayınlanan ve ekranları başındaki seyircilere keyifli anlar yaşatan Gelinim Mutfakta yarışması 17 Ekim Perşembe günü de merakla takip edildi. Yarışmacılardan biri olan Gelinim Mutfakta Seren yarışmaya iddialı başlamıştı. Haftanın ilk dört gününde birinci ve ikinci arasında sadece bir puan fark, birinci ve üçüncü arasında ise yalnızca 5 puan fark var. Yarın ise Gelinim Mutfakta program sonunda, kim birinci oldu, altını kim aldı? 17 Ekim Gelinim Mutfakta kim kazandı? diyen vatandaşların merakı giderilecek.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU, ALTINI KİM ALDI?

17 EKİM Perşembe günü Gelinim Mutfakta'da birinci olup çeyrek altını kazanan gelin Aysun oldu. Dün ise çeyrek altını Ezgi kazanmıştı.

Haftanın ikinci gününde ise Gelinim Mutfakta günün birincisi yeni yarışmacı Seren olmuşken; ilk gün Aysun ve Ezgi kuraya kaldı ve kura sonucu çeyrek altının sahibi Ezgi çeyrek altını kazanmıştı.

17 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

AYSUN- 21 puan

EZGİ-  13 puan

SEREN- 17 puan

NUR- 5 puan

16 EKİM 2024 GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

EZGİ-  21 puan

SEREN- 15 puan

AYSUN- 9 puan

NUR- 5 puan

15 EKİM 2024 GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

SEREN- 16 puan

AYSUN- 13 puan

EZGİ-  14 puan

NUR- 13 puan