Magazin

Gelinim Mutfakta puan durumu! Gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta fragmanı

Gelinim Mutfakta puan durumu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bazlama kebabı yapılan Gelinim Mutfakta’da kayınvalide İlknur Hanım ve Birben tüm hünerlerini sergiledi. Peki 1 Ekim Salı günü haftanın ikinci gününde Gelinim Mutfakta puan durumu! Gün birinci kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Abone Ol

Kaynanaların da yer aldığı Gelinim Mutfakta programında 1 Ekim Salı günü, haftanın ikinci gününde yeni yarışmacılarla kıran kırana rekabet ekranları karşısında bulunan izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla seyredilirken, günün çeyrek altın kazananı belli oldu. Tartışma ve neşenin eksik olmadığı yarışmanın sonunda puan durumu tablo halinde verildi.

 GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Yeni yarışmacıların misafir olduğu Gelinim Mutfakta programının son puan durumu şöyle:

Aysun - 18 PUAN

Nur -13 PUAN

Ezgi -12 PUAN

Birben - 14 PUAN

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ikinci gününde en iyi tarifi yaparak çeyrek altın kazanan yarışmacı Aysun oldu. Yarışmacı Aysun haftanın ilk gününde de çeyrek altın kazanarak yarışmaya hızlı bir giriş yaptı.

GELİNİM MUTFAKTA FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 1463. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Nur yaşadığı tartışma sonrasında sinir krizi geçirirken, Nurten Hanım ve Nur arasında neler yaşandığı merak edildi.