Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Aslı Hünel oldu, televizyon severler yeni sunucu hakkında araştırma yapmaya başladı. Gelinlerin yemek yaptığı kayınvalidelerin yapılan yemeklere puan verdiği Gelinim Mutfakta yarışmasını geçtiğimiz sezon Nursel Ergin sunuyordu. Ancak 5 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu olarak Aslı Hünel’in programda yer almasıyla seyirciler konunun detaylarını öğrenmek için arama motorlarının başına geçti…

Gelinim Mutfakta B

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SUNUCUSU ASLI HÜNEL KİMDİR?

Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.  Oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşi olan Aslı Hünel’in annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. 26 Ekim 2020 tarihinde COVID-19 nedeniyle babası Mehmet Fevzi Hünel'i kaybetti.

Müzik hayatına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlayan ünlü isim 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye'nin farklı şehirlerinde sahne alarak müzikseverlerin karşısına çıkan Aslı Hünel, "Bambaşka" isimli albümünde yer alan çalışmalarına klip çekti. TGRT Haber kanalında 12 Eylül 2021-18 Aralık 2021 tarihleri arasında Cem Küçük ile birlikte Günaydın Türkiye programını sunan ünlü isim, sonrasında 20 Aralık 2021 tarihinden 14 Haziran 2024 tarihine kadar Show TV’de Gelin Evi adlı sabah kadın kuşağının sunucusu olarak ekranlarda yer aldı.

Gelinim Mutfakta C

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU NEDEN DEĞİŞTİ?

Gelinim Mutfakta sunucusunun neden değiştiğine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz sezonun sevilen sunucusu Nursel Ergin’in uzun süre yüksek bir tempoda çalışması nedeniyle dinlenmeye ihtiyacı olduğu ve ailesine daha fazla zaman ayırmak için böyle bir karar aldığı konuşuluyor.